Дві головні зірки мадридського "Реала" Кріштіану Роналду та Гарет Бейл не втримались від щирих почуттів одне до одного та впали у пристрасні обійми просто на полі.

Перед цим валлієць віддав пас на португальця, а він забив "Шахтарю" гол. Зазначимо, що Роналду вкрай рідко віддячує своїм партнерам за паси, а настільки чуттєво - взагалі уперше в житті.

О соціальних мережах сміються не тільки над красивим падінням Роналду до рук Бейла, а й над поглядами обох футболістів. Здавалося, що крім них не існує усього світу в той момент.

Цікаво і те, що два футболіста перебувають у не найкращих відносинах один з одним. Останнім часом багато інформації про те, що хтось з них піде з "Реала".

Сам поєдинок, який відбувався у Львові, закінчився перемогою "Реала" із рахунком 3:4.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Читайте також: Вейн Руні став рестлером (відео)

Не виключено, що саме Львів пробудив романтику у холодному серці Роналду. В аеропорті він та працівниця контролю не могли відірвати погляду один від одного.