Американський виробник спортивного одягу Nike вирішив змінити головну зірку своїх рекламних кампаній. Маркетологи вирішили прикрасити свій бренд обличчям Неймара, а не Роналду, повідомляє Marketing Deportivo.

Перед минулорічним Чемпіонатом світу Nike також хотів зробити барселонську зірку головним об'єктом уваги до свого бренду, але вирішив не зраджувати футболіста "Реала". Тоді він грав на турнірі у складі своєї збірної Португалії.

Наступного ж літа у американців є усі причини перемкнутися саме на Неймара. Олімпійські ігри пройдуть у рідній країні 23-річного футболіста - Бразилії. Роналду не братиме участі у цих змаганнях.

Тож саме футболіст "Барселони", а не "Реала" має усі шанси стати головною зіркою рекламної кампанії.

Читайте також: Англійську Прем'єр-лігу бажають скоротити до 18 команд

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, Nike має погану славу через свої рекламні ролики перед великими турнірами. Майже усі футболісти, які офіційно представляли бренд на двох останніх Чемпіонатах світу, провалили турніри.