Ужгородська "Говерла", харківський "Металіст" та запорізький "Металург" мають складну фінансову ситуацію. У клубів найбільші борги по зарплаті перед гравцями серед команд Прем`єр-Ліги.

Про це повідомив президент Асоціації футболістів-професіоналів України Ігор Гатауллін, передає Sportarena.

"На сьогодні вкрай складна ситуація в трьох клубах - це ужгородська Говерла, харківський Металіст і запорізький Металург. У Говерлі 12 місяців не платять зарплату футболістам, в Металісті - сім з половиною", - розповів він.

Президент асоціації зазначив, що інші клуби теж мають проблеми з виплатами, але вони періодично гасять свої борги перед гравцями.

Для прикладу він навів луцьку "Волинь". З семи місяців заборгованості, за його словами, команда за чотири вже погасила. Клуб обіцяє розрахуватися ще за два місяці до кінця цієї частини першості.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Читайте також: "Курченко - півень" - банер фанатів "Динамо" на матчі (фото)

Майже аналогічна ситуація спостерігається і у луганської "Зорі". Команда з невеликим запізненням виплачує заплату гравцям, але борги не накопичуються і поступово сплачуються.

Гатауллін наголосив, що "Дніпро" також розплачується з боргами. За жовтень погасили зарплату. Клуб виплачує її за двома формами - виплати на іноземну і на українську картки. Команда вже перерахувала зарплату на українську картку по жовтень.