Студенти з Київського політехнічного університету вирішили покращити свої практичні навички.

Як повідомляє 24 канал, студенти самостійно розробляють мотоцикли у своєму гаражі. Хлопці вже витратили 10 тисяч гривень на один експонат.

Хлопці розповіли, що часу на відпочинок у них не має, адже після пар вони йдуть ремонтувати нові прилади для мотоциклів. Вони самостійно збирають кошти на байк.

Студенти кажуть, що зібрана сума ніяк не покриває їх витрат, тому деякі деталі виконують з підручних елементів.

Студентський байк назвали "Кнот", з англійської - "вузол". Студенти Денис та Євген, які займався розробкою мотоциклу хоче залишити його собі, проте йому пропонували продати.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Хлопці працювали над ним півроку, ще стільки потребується для того, щоб його обкатати. Ця розробка, за їх словами, незвичайна, адже традиційний в ньому лише двигун, над яким прийдеться попрацювати задля збільшення потужності.

Денис та Євген повідомили, що один такий байк коштуватиме 20 тисяч гривень.

Читайте також: Студент покатався на безпілотнику (відео)

Нагадаємо, що влітку студенти КПІ майстерно розписали стіну біля університету.