Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

500 г зеленої стручкової квасолі

Популярні новини зараз
Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Пенсіонерів розчулили новиною: хто у червні отримає доплату 1500 грн Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

1 солодкий перець

250 г курячого філе

2 ст. л. соєвого соусу

3 ст. л. рослинного масла

сіль за смаком

3 зубчики часнику

1 цибулина

Приготування:

1. Квасолю варимо в солоній воді кілька хвилин і зливаємо воду.

2. Промиваємо куряче філе і нарізаємо смужками. Обсмажуємо в гарячій сковороді в рослинному маслі.

3. Очищаємо і нарізаємо смужками перець. У ту ж сковороду додаємо масло й обсмажуємо цибулю і перець, додаємо квасоля і смажимо протягом 5 хвилин на невеликому вогні. Додаємо курку.

4. Дрібно нарізаємо часник, змішуємо з соєвим соусом і додаємо в сковороду. Прогріваємо ще 1-2 хвилини.

5. Подаємо теплим.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт шоколадного торта.