Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

2,5 кг помідорів

½ кг моркви

½ кг солодкого перцю

100 г червоного стручкового перцю

150 г часнику

300 мл соняшникової олії

Приготування:

1. Помідори пропускаємо в м'ясорубці і ставимо кип'ятити, часто помішуючи.

2. Інші овочі теж пропускаємо через м'ясорубку і підсмажуємо на сковороді з соняшниковою олією.

3. Змішуємо все з помідорами і кип'ятимо 2-2,5 години весь час помішуючи. 

4. Після цього прокручуємо в стерилизованые банки. 

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт вінегрету з квашеною капустою.