Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 20 хвилин

Порції: 1

Інгредієнти:

1 помідор

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

120 г адигейського сиру

1 пучок салату

½ огірка

1 ст. л. борошна

4 ст. л. італійської салатної заправки

20 г кедрових горіхів

3 ст. л. оливковогоо масла

⅓ головки цибулі

Приготування:

1. Сир нарізаємо скибочками завтовшки 1 см і обвалюємо в борошні.

2. Викладаємо скибочки на розігріту сковороду гриль з 2 ст. л. оливоквого олії. Перевертаємо.

3. Обсмажуємо злегка кедрові горіхи.

4. Крупно нарізаємо помідори і огірки, цибулю ріжемо півкільцями.

5. Салат розриваємо руками і викладаємо на нижній шар, потім овочі, далі сир і кедрові горіхи.

6. В кінці поливаємо заправкою і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт котлет з нуту з морквою.