Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

150 г пасти феттучині

Популярні новини зараз

Оля Полякова показала переможця Маски: хто ховався під образом "Сонця"

Погіршення після поліпшення - доктор Комаровський пояснив, що робити: "Мозок стерилізують"

Наталія Могилевська показала обличчя без фотошопу і заплутала навіть відданих шанувальників

"Холостяк" Заливако вперше побачить дівчат без тонни макіяжу: "Я офігів!"

Показати ще

100 г печериць

40 г вершкового масла

100 г шинки

200 мл вершків

сир за смаком

Приготування:

1. Для початку варимо макарони. Додаємо у воду 2 ст. л. масла і сіль щоб вони не злипалися. Воду зливаємо.

2. Подрібнюємо гриби і варимо 5-10 хвилин, солимо.

3. Для соусу на сковороді розтоплюємо вершкове масло і додаємо борошно, змішуємо з олією і солимо. Далі додаємо вершки. Перемішуємо до однорідності і додаємо гриби разом з бульйоном і добре перемішуємо.

4. Шинку нарізаємо тонкими смужками і додаємо перед подачею.

5. Перемішуємо макарони з соусом і подаємо.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт курячої печінки з медовим цибулею.