Абрикосове варення, приготоване на зиму за цим рецептом, стане і смачною прикрасою будь-якого чаювання, і чудовою начинкою для випічки. Цей рецепт дуже незвичайний і простий: цукру тут кладеться втричі менше, в порівнянні з іншими версіями.

Абрикоси, pxhere

Також все обмежується елементарними процедурами, які може зробити навіть дитина. Дбайливим господиням підготували рецепт варення без варіння зі смаком справжнього, живого абрикоса, який не втратив жодної своєї корисної властивості, пише alimero.

Варто відзначити, що для його приготування потрібно буде пожертвувати своїм вільним часом, адже його знадобитися далеко не мало. Але, це того варте. До того ж, потрібно використовувати плоди як можна стигліше.

Інгредієнти:

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще
  • абрикоси – 500 г;
  • цукор – 170 р.

Спосіб приготування:

1. Спочатку слід промити стиглі абрикоси та дати стекти воді.

2. Потім необхідно вийняти кісточки.

Абрикоси, pxhere

3. Розчавити половинки абрикосів товкачкою.

4. До абрикосів додаємо половину цукру.

5. Розмішуєм частина цукру з цією масою та відправимо посудину до холодильнику. Через годину слід додати другу частину цукру, розмішати і поставити варення знову на полицю холодильника.

6. Через годину слід ще раз ретельно перемішати (протягом 2-3 хвилин).

7. Так само зробити і в третій раз, так як в перемішуванні полягає фішка даного рецепту.

8. Вже до вечора ваше варення буде готово. Перемістити його в баночку.

Варення, pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як приготувати смачний мармуровий сметанний пиріг з ягодами, який виходить ніжним, як суфле.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шкурки від апельсинів - це не просто відходи, але й сировина для ароматного десерту. Для читачів підготували рецепт ароматного варення з відходів фруктів.

Також "Знай.ua" писав, що консервація на зиму овочів і фруктів поглинає українських господинь. Тому читачам підготували рецепт консервованих огірків.