Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram, де ділиться рецептами незвичайних домашніх смаколиків, улюбленими книгами, фільмами і захоплюючими історіями з життя.

Нещодавно знаменитість видала рецепт таких улюблених і знайомих багатьом з дитинства французьких "еклерчиків" профітролі з начинкою у вигляді божественного заварного крему. Як виявилося, здивувати рідних і близьких таким смаколиком простіше простого - всі інгредієнти доступні в будь-якому магазині і не вимагають величезних витрат.

профітролі Для тіста: 125 гр., вода; 125 мл., молока; Один повний стакан борошна (приблизно 160-170 гр.); 100 гр., вершкового масла; 4 великих або 5 середніх яєць; щіпка солі; чайна ложка цукру. Змішати воду з молоком, додати вершкове масло - закип'ятити. В процесі додати сіль, цукор. Всипати борошно, розмішати до еластичного стану дерев'яною лопаткою (це важливо!). Дати йому охолонути і по одному, чергово збиваючи додати яйця. Тісто ложкою або кондитерським мішком відсадити на пергамент або силіконовий килимок. Випікати при температурі 200 градусів 25-30 хвилин. Крем: 500 мл., молока; 100 гр., цукру; 2 яйця або 4 жовтки; 100 гр., масло; 3 ст. ложки з гіркою кукурудзяного крохмалю; 1 пакетик ванільного цукру (або ванілін). Молоко підігріваємо. У чашу міксера висипаємо борошно, цукор, ванільний цукор і крохмаль. Всі сухі компоненти перемішуємо між собою і акуратно тонкою цівкою вливати тепле молоко розмішуючи. Весь вміст вилити в каструльку або сотейник з товстим дном (обов'язково!). І довести до кипіння на повільному вогні. Постійно помішувати до однорідного стану і загустіння. У трохи остиглий крем додати вершкове масло і повільно все розмішати до однорідної маси. Остиглі профітролі начиняємо кремом.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведуча "аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненком спіткали невдачі.