Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова за останній період продемонструвала підбірку новинок гардеробу на суму не менше 1 мільйона рублів.

Таку оцінку висловили експерти-дизайнери виданню Комсомольская Правда.

Так, двоколірний тренч від Burberry коштував Брухуновій не менше 125 тисяч рублів (близько 50 тисяч гривень). Образ Тетяна доповнила окулярами від Celine (12 тисяч гривень) і капелюшком за 22 тисячі рублів (9 тисяч гривень)

В копієчку влетів й образ грайливої киці, який складався з човників від Yves Saint Laurent за 50 тисяч рублів (20 тисяч гривень), капелюшки з вушками за 25 тисяч і тренча з хусткою за 15 тисяч рублів (біля 10 і 6 тисяч гривень відповідно)

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Це лише деякі з прикладів "обновок молодої дружини Петросяна. За поміркованими підрахунками, за пару місяців вона спустила на шопінг не менше мільйона рублів, і без урахування численних прикрас.

При цьому Брухунова не уникає критики за свій стиль. "За період карантину я зрозуміла дві речі. Перше – я виглядаю, як бабуся (ну, немає у мене леопардових лосин – вибачте!). Друге – мені не підходить ні єдина річ з наявних у шафі. Ці "світлі думки" активно вкидаються в коментарі під будь-яким постом (навіть туди, де мене немає). Нещодавно "знавці" домовилися до того, що джинси мене спотворюють, блакитна сорочка перетворює в вовкулака", - написала жінка в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ти морячка, я моряк, - дружина Петросяна Брухунова здивувала Instagram різкою зміною іміджу.

Як повідомляв портал Знай.ua, Десерти з полуничкою, - дружина Петросяна Брухунова поділилася рецептом ніжного тарта.

Також Знай.ua писав, що Брухунова відбила Петросяна у Степаненко простим способом - дівчатка, записуйте.