Скандальна 31-річна дружина 74-річного гумориста Євгена Петросяна, до якої той втік від Олени Степаненко, Тетяна Брухунова, досить активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість показала абсолютно новий образ, у якому вирушила на прогулянку після тривалої самоізоляції через коронавірус COVID-19. Так, артистка приміряла стильну блакитну блузку-оверсайз, джинси і туфлі-човники, доповнивши вбрання шапо моряка і масивними сонцезахисними окулярами, а також букетиком ромашок.

Ще одне ромашкове фото. Так мені подобається це поєднання: блакитного (синього) з білим...

Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися. Одні почали захоплюватися почуттям стилю Тетяны, інші ж розкритикували дівчину: "Як збільшити вік? Одягнути ось такий головний убір. 😣", "Хороший образ 👍, але капелюшки мені такі не подобаються. А взагалі мені цікаво подивитися на вас з довгим волоссям, може перукою нас порадуєте🤭😊", "речі відмінні дорогі. але не за віком. ..........", "Шааааапкааааааа!!!!!!!!вогнище вогняне!!!!!!", "Танечка мені дуже подобається ваш стиль.Ви не схожі на інших і в цьому родзинка", "Сама витонченість і елегантність 💖💖".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Аншлагу" Дубовицька розкритикувала весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв Знай.uа, Петросяна і Степаненко розшукує податкова.

Також Знай.uа писав, що Петросяна після розлучення зі Степаненко спіткали невдачі.