Для наших читачів з'явився дуже цікавий рецепт чудового блюда, яке може прикрасити будь-який святковий стіл. На цей раз це картопляні зрази, їх готувати зовсім нескладно і навіть недовга. Найголовніше - це правильно приготована картопля.

Про цей рецепт стало відомо завдяки новій публікації на кулінарному YouTube-каналі "Это просто".

Картопляні зрази, скріншот: YouTube
Картопляні зрази, скріншот: YouTube

Що нам потрібно:

- картопля-1 кг
- яйце-1 шт.
- борошно-3 ст. л.
- сіль - за смаком
- перець чорний мелений - за смаком
- печериці-300 г
- цибуля-1 шт.
- рослинна олія - для смаження
- сметана - для подачі

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Картопляні зрази, скріншот: YouTube
Картопляні зрази, скріншот: YouTube

Картопляні зрази, скріншот: YouTube
Картопляні зрази, скріншот: YouTube

Спосіб приготування: відварну картоплю з'єднати з яйцями і борошном, посолити і поперчити. Потім потовкти в пюре. Тим часом, обсмажити цибулю і гриби, потім дати трохи охолонути. Скачати мокрими руками майбутні зрази, викласти 1 чайну ложку начинки (за бажанням ще сир), потім з'єднати краї.

Обваляти кожну зразу в панірувальних сухарях, потім обсмажити на сковороді з двох сторін до золотистого кольору. Можна сміливо накривати на стіл! Смачного!

Раніше повідомляли, огірковий кетчуп, торт з попкорну і домашня карамель: 5 кращих рецептів 2021 року, які здивували всіх.

Як повідомляв Знай.uа, запечена картопелька з скоринкою і часником: секрети ідеального приготування від судді "МайстерШеф" Володимира Ярославського.

Знай.uа писав, корисні кулінарні лайфхаки, щоб страви стали ще смачніше: яблуко в бутерброді і "сирий" омлет на тарілці.