Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 200 тисяч чоловік.

Цього разу Ярославський поділився рецептом новорічної закуски для справжніх гурманів і цінителів смачненьких кулінарних шедеврів. Він розповів численним фанатам, як приготувати міні-оладки з гарбуза, крем-сиру, авокадо і червоної ікри.

Скріншот з Instagram, Вова Ярославський
Скріншот з Instagram, Вова Ярославський

Перш ніж приступити до самого готування, він повідомив про важливість вибору правильної і корисної ікри, яку знайти не так-то просто, адже зустрічається така не в кожному магазині. Володимир зазначив, що сам віддає перевагу замороженій ікрі.

Отже, для приготування міні-оладок знадобляться такі інгредієнти:

Популярні новини зараз
Наталія Кличко вперше порушила мовчанку і пояснила розлучення з мером Києва Лукашенко за прикладом путіна набирає до армії неповнолітніх випускників: зі шкільного двору одразу в Україну Яна Соломко з шоу "Холостяк" розважила росіян та бурятів, на події у Бучі начхати: "Там непогано годують" Андрій Шевченко, легенда українського футболу, показав як в 44 роки виглядає його дружина - американська модель
Показати ще

250г пюре гарбуза
1 яйце
140г борошна
2г солі
10г порошку-розпушувачу

Для крему з авокадо:
1шт авокадо
1ст ложка оливкової олії
cіль, сок лимону і трішечки петрушки - за смаком

Весь детальний процес готування Ярославський показав і розписав в публікації.

Нагадаємо, жінка приготувала 45 страв за 12 місяців за допомогою фритюрниці - кращі рецепти для Вас на новорічний стіл

Як повідомляв Знай.uа, Євген Клопотенко з "МастерШеф" розкрив рецепт ідеального маринаду для новорічної індички

Також портал Знай.uа писав, що Юла поділилася рецептом "Олів'є", яким годує Анатолія Анатоліча на Новий рік: "Для простаків - чверть зарплати..."