Відомий український кулінар, а також Експерт в шоу "МастерШеф", Володимир Ярославський порадував шанувальників новим рецептом. Цього разу він приготував бичачі хвости, і запевняє, що це неймовірно смачно.

Новий пост був опублікований на його сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої він є. Регулярно чоловік радує шанувальників новими рецептами, і ось один з них.

"Я не знаю чи пробували ви раніше бичачі хвости, але їх м'ясо дуже смачне, хоча і вимагає часу на приготування. Даю рецепт приготування на кістці, але, якщо у вас буде бажання, після приготування кістку можна відокремити, обібрати м'ясо і зробити рагу" - почав пост Вова Ярославський.

Для приготування цієї страви вам знадобляться наступні інгредієнти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • 1.5 кг хвостів;
  • 200г моркви;
  • 220г лука;
  • 70г стебло селери;
  • 25г часнику;
  • 200-220г грибів;
  • 40-50г рослинної олії;
  • 150г червоного сухого вина;
  • Бульйон або вода;
  • Трава, сіль, чорний і ароматний перець;
  • Можна додати ще томатів, за бажанням. І темного пива!

    Вова Ярославський, фото: Instagram
    Вова Ярославський, фото: Instagram

Спочатку необхідно нарізати хвости по суглобу, а це завдання не з простих. Далі обсмажуємо шматочки до готовності і відкладаємо. По черзі потрібно обсмажити цибулю, селеру, і в самому кінці часник, паралельно все це скидаючи в окрему каструлю.

Вова Ярославський, фото: Instagram
Вова Ярославський, фото: Instagram

Після цього потрібно додати гриби, покласти туди обсмажені хвости і залити вином. Чекаєте, поки все закипить, і додаємо трохи бульйону, сіль і перець за смаком.

Все накрийте пергаментом, і вирізаємо як сніжинку, щоб волога швидше виходила. Далі накриваємо кришкою і на повільному вогні тушкуємо ще 6-7 годин. Так, рецепт не з найшвидших і простих, однак, чоловік запевняє, що це неймовірно смачно.

Вова Ярославський, фото: Instagram
Вова Ярославський, фото: Instagram

Подавати м'ясо варто з соусом, і також можна їсти разом з гарніром.

Вова Ярославський, фото: Instagram
Вова Ярославський, фото: Instagram

Нагадаємо, рецепт міні-оладок з гарбуза, авокадо і червоної ікри: вишукана закуска на Новий рік від Вови Ярославського

Раніше повідомлялося, що вгуречний кетчуп, торт з попкорну і домашня карамель: 5 кращих рецептів 2021 року, які здивували всіх

Також, Євген Клопотенко з "МастерШеф" розкрив рецепт ідеального маринаду для новорічної індичкиейки