З кожним робочим днем ​​новообраної Верховної Ради, народні депутати, зокрема з партії «Слуга Народу», стають все сміливіше і сміливіше. Як ми вже писали раніше, вони стали все частіше спізнюватися на роботу або затримуватися на перервах, а деякі навіть були спіймані на кнопкодавстві.

Тепер прийшов час і дорогих речей. Деякі депутатки дістали із загашників брендовані речі. Як наприклад, соратниця Володимира Зеленського (яка, до речі з 2012 року було членом Радикальної партії Олега Ляшка) Юлія Яцик.

Вона прийшла в білому піджаку фірми balenciaga, про що було нескладно здогадатися, так як цей напис був по всьому піджаку.

Депутатка решила не стесняться своего дорогого гардероба

«Серед моделей цієї фірми я не бачила подібну річ, але, можливо, це був обмежений випуск, тому нам зараз не знайти такої блейзер, - розповіла Знай.ua дизайнер Олена Нора. - Коштує до тисячі доларів».

Популярные статьи сейчас
"Нафтогаз" предупредил всех: нужно успеть до 25 апреля Днепровская девушка-хатико вернулась, но теперь она нападает на людей Школы теперь ждут массовые проверки: родители добились своего Как в других странах привыкли подтирать попу и почему на нас смотрят, как на дураков: всё дело в культуре
Показать еще

У той же час вона додала, що це може бути і підробка, тоді червона ціна їй - 200 доларів.

Будь як королева

Також кореспондента Знай.ua зацікавило питання, наскільки нормально приходити на роботу в речах, на яких по всюди написано назву дорого бренду.

«Це як мінімум трошки пафосно, - відповіла іміджмейкер Олена Колот. - Вони повинні бути вище того, щоб демонструвати свою прихильність до дорогих брендів (враховуючи, що за ними на даному етапі велика увага), якщо звичайно їм важливо бути ближче до людей. Наприклад, Кейт Міддлтон і королева Іспанії Летиція із задоволенням користуються zara, і це навпаки викликає захоплення їх співгромадян».

Нагадаємо, раніше у Верховній Раді візьмуться за кнопкодавів, першим під гарячу руку Разумкова потрапив Ковальов

Як повідомляв портал "Знай.ua", українцям показали поіменний список нахабних кнопокодавів

Також "Знай.ua" писав, що "кнопкодави" залишаться у минулому, у Зеленського анонсували жорстке покарання