У Зеленського вирішили, як можна покарати так званих "кнопкодавів". За такі дії порушників чекають штрафи від 50 до 80 тисяч грн, а також не виключають кримінальну відповідальність.

Про це заявив глава політсили "Слуга народу" Дмитро Разумков, - передає 1NEWS.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Щодо "кнопкодавів" наша позиція наступна: вони повинні бути покарані суворо. Суворим покаранням ми передбачаємо або високі штрафи від 50 до 80 тис. грн – навіть для наших народних депутатів це вже буде боляче. Другий варіант – аж до кримінального покарання за такі діяння", – заявив Разумков.

Дмитро Разумков

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також, жартуючи, Разумков додав, що "рубати руки не буде".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Наступним правильним етапом буде введення системи, яка б унеможливила голосування “за себе і за того хлопця”. Це можуть бути відбитки пальців, сенсорна кнопка – сьогодні підняли питання в самому кінці про сенсорну кнопку, правда ніхто до кінця не може відповісти, чи буде вона працювати", – додав він.

Разумков додав, що в партії всерйоз задумались щодо провадження таких санкцій.

"Інше питання – прогульники. Я говорив, що завжди потрібно карати людей, які не ходять на роботу", – зазначив Разумков.

Верховна Рада

За словами лідера "Слуги народу", в такому випадку простого співробітника вигнали б з роботи, а ось народного депутата вигнати не можна, тому що "є цілих 5 років, на які він отримав індульгенцію, що буде сидіти в парламенті".

"Наша пропозиція наступна: якщо народний депутат протягом чергової сесії не був на 30% пленарних засідань і на роботі комітетів, то, напевно, він зайнята людина, і нехай йде займатися чимось іншим. Позбавлення мандата, я думаю, було б справедливим", – сказав він.

Нагадаємо, глава наглядової ради "Укроборонпрому" Айварас Абромавічус заявив, що погодився б на пропозицію очолити український уряд, і не бачить причин відмовлятися від такої нагоди.

Як повідомляв портал Знай.ua, експерт висловився про роздані Зеленським посади в оборонній галузі.

Також Знай.ua писав про те, що президент України Володимир Зеленський в зв'язку з загибеллю моряків звернувся до Путіна.