Президент України Володимир Зеленський закликав лідерів країн-учасниць нормандського формату терміново зібратися на переговори щодо війни на Донбасі. Відповідний пост з'явився на сторінці президента у Facebook.

Зеленський наголосив, що 6 серпня біля Павлополя e результаті обстрілу загинуло 4 українських моряки.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Четверо українських військових загинуло близько Павлополя від обстрілів з ручного протитанкового гранатомета. Хлібне перемир'я тривало 17 днів. Сьогоднішній інцидент спрямований на підрив не тільки цього перемир'я, але і переговорного процесу в цілому", - заявив Зеленський.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами президента, обстріли стали знаком того, хто саме не бажає мирно врегулювати конфлікт.

"Україна щиро прагне до миру. І наше незмінне прагнення. Сьогодні весь світ побачив, хто саме миру не хоче", - зазначив він.

Зеленський закликав лідерів країн-учасниць нормандського формату зібратися для переговорів.

"Саме тому я закликаю лідерів країн-учасниць нормандського переговорного формату - Еммануеля Макрона, Ангелу Меркель і Володимира Путіна - якомога швидше зібратися для відновлення переговорів", - заявив президент.

Нагадаємо, оккупанти наплювали на Мінськ і влаштували нове пекло.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський озвучив теми переговорів з Ердоганом.

Також портал Знай.ua писав, харківського борця з "лісовою мафією" зацькували через дружбу з Зеленським.