Кнопкодави із парламенту попереднього скликання проникли до Ради ІХ скликання. Про це заявили у громадській організації Рух ЧЕСНО. На офіційній сторінці у Facebook оприлюднили допис зі статистикою кнопкодавів.

Кнопкодави із парламенту попереднього скликання проникли у #Рада9. І їх чимало. Ось непочесний список депутатів, які...

Geplaatst door Рух ЧЕСНО op Maandag 9 september 2019

"Кнопкодави із парламенту попереднього скликання проникли у #Рада9. І їх чимало. Ось непочесний список депутатів, які порушували Конституцію і голосували не особисто. Раз і назавжди вирішити проблему кнопкодавства і відправити це слово до словника архаїзмів зможе сенсорна кнопка. Краще, ніж штрафи, санкції та пости у Facebook. Підтримуєте? Використовуйте хештег #СвободуСенсорнійКнопці", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Раніше у президента України Володимира Зеленського говорили про план по зміні системи голосування депутатів у парламенті -"Рада-4".

фото/Знай. ua

Система Рада-3 - це просто сенсорна кнопка, тобто реакція на тепло. Коли ж йдеться про Раду-4, то це реакція на відбиток пальця депутата.

Верховна Рада

Як відомо, головна відмінність системи – це реакція на відбиток пальця депутата, а не на дотик кнопки при голосуванні. таким чином, тепер ніхто сторонній не зможе проголосувати за конкретного народного обранця.

Нагадаємо, у Зеленського анонсували нову систему голосування в Раді: кнопкодавам кінець.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, вірна слуга Порошенка пригрілась у Київській ОДА, і схоже надовго: "Ще одне коло граблів".

Також портал Знай.ua писав, що вирішили учасники G7 стосовно повернення Росії до клубу.