Сьогодні у фракції «Слуга Народу» відразу кілька свят. Як вже писав Знай.ua, вранці у вівторок у лідера парламентської фракції Давида Арахамія народилася двійня. Тепер у 40-річного політика шестеро дітей. З цього моменту його «позаочі» можна легко називати батьком-героєм.

День народження

Але не тільки цієї подією примітний день 8 жовтня. Також сьогодні відзначає День народження голова Верховної Ради Дмитро Разумков. Йому виповнилося 36 років. Це його перше свято на новій посаді, тому колеги по фракції поспішили ще з самого ранку привітати іменинника.

«Я вже його привітав, - розповів нам член партії «Слуга Народу» Юрій Камельчук. - А найкращий подарунок - злагоджена робота фракції».

Але не всі народні депутати обмежилися лише словесними привітаннями. Наприклад, член партії «Слуга Народу» Ольга Савченко розповіла нам, що вони з колегами приготували для спікера свій подарунок.

Популярные статьи сейчас
Реформы и прозрачность: эксперт рассказал, что требуют США от Украины за свою помощь Обращайте внимание на серийный номер: какие гривневые банкноты можно продать за баснословные суммы Фруктов не наедимся: какой дефицит ждет Украину Что на самом деле делают контролеры с вашими счетчиками: чего бояться, а чего не стоит
Показать еще

«Ми йому подарували електровелосипед, - сказала вона. - Це не від фракції, це від нашої компанії».

Средняя цена подобных велосипедов от 15 до 30 тыс.

На пропозицію від кореспондента Знай.ua, щоб всі депутати пропрезидентської фракції пересіли на велосипеди, Савченко сказала, що їй не зовсім зручно користуватися таким транспортом.

«Я особисто живу в 15-ти км від Києва. Мені довго доведеться крутити педалі», - посміхнулася вона.

Ольга Савченко пока не планирует пересаживаться на велосипед

Додамо, що на початку осені найчастіше електровелосипедом користувався 28-річний депутат від партії «Слуга Народу» Олександр Горенок. Решта ж парламентаріїв, потрапивши до Верховної Ради, як і слід було очікувати, віддали перевагу зручним автомобілів і особистим водіям.

Нагадаємо, раніше імпічмент Трампа: з'явилися нові деталі скандальної розмови з Зеленським, замішані Помпео і Пенс.

Також Знай.uа писав, що Зеленський відреагував на ультиматум Трампа про справу Байдена: "Україна не повинна...".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Зеленського змушують оприлюднити таємну розмову Порошенка з президентом США: що відбувається.