6 жовтня з'явилися коментарі Володимира Зеленського, президента України, про те, чи можливо почати розслідування у справі Байдена в Україні.

Зеленський зустрівся з японськими журналістами видання Kyodo у Києві в суботу і дав їм інтерв'ю, повідомляють Kyodo News.

Зеленський уточнював, що: "Україна не повинна бути втягнута в скандали, пов'язані з президентськими виборами (в США, - ред.). Однак, під час інтерв'ю, Зеленський заявив, що в разі необхідності, в Україні може розпочатися розслідування по справі Джо Байдена, екс-віце-президента США, та його сина Хантера Байдена, який був замішаний у скандалі з українською компанією "Burisma Holdings". Для того, щоб його провести українські та американські сторони повинні сформувати об'єднаний слідчий комітет.

Популярні новини зараз
60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Також, Зеленський зазначив, що розслідування може бути відкрито, тільки якщо прокурори з США зажадають офіційного співробітництва для того, щоб здійснити розслідування. Воно повинно відповідати законам України та нормам і вимогам міжнародного права.

Нагадаємо, раніше скандал навколо телефонної розмови між Зеленським і Трампом не вщухає: з'явилася нова скарга.

Також Знай.uа писав про зустріч Зеленського з Трампом: Майк Помпео вставив "п'ять копійок" - з'явилася скарга.

Ще Портал Знай.uа повідомляв про розмову Трампа й Зеленського: Конгрес США поставив жорсткий ультиматум, справа дійшла до суду.