Олександр Положинський, автор і виконавець власних пісень, військовий ЗСУ, нагадав українцям про окопи, мороз і ненадійний спальник.

На своїй сторінці в Facebook Олександр розмістив вірш та фото з спальника на дерева в снігу. Він нагадав українцям, що захисникам приходиться терпіти, аби стримати терориста і не пустити вглиб країни.

В темряві лягаю спати на сніг. Холодно. Змерз. Не відчуваю пальців ніг. Пальці - у спальник і весь за ними услід. Ковток із фляги - язик ламає лід. Вночі прокидаюся - б‘ють дрижаки. Прагну тепла і світла, та поки все навпаки. Це зміниться на краще - бо змінитись повинно. Терміново потрібно до вітру. Зимно. - написав про незавидні будні солдата поет.

Скриншот сообщения
Скриншот сообщения

У коментарях відгукнулися, зі щирим бажанням допомогти, зігріти, обійняти усіх тих, хто боронить землю від ворога. На деякі коментарі Олександр відповідав, а деякі коментарі не потребували відповіді.

Популярные статьи сейчас
"Нафтогаз" дал 9 дней: что нужно сделать даже если газ не потребляете Заплатите от 17 000 до 51 000 грн: украинцев предупредили о штрафах с 1 апреля Готовьте кошельки: украинцам через считанные дни повысят тарифы на коммуналку, что подорожает Украинцам готовят тарифный удар после отопительного сезона
Показать еще

"Друже, тримайся! Що потрібно для тепла ? Як допомогти? Що передати?", "Як же це тяжко читати, серце крається, сльози навертаються, а чим допомогти не знаю.... Скажи, що потрібно, то будемо відправляти... Витримки тобі Саша, та бережи себе", "Які ж ви незламні!!!!Щиро дякуємо і чекаємо всіх додому", - написали у кометаряхю

Скриншот комментариев
Скриншот комментариев

Напомним, мы писали, что Александр Положинский поделился трогательными строками о погибших собратьях: "Больное стихотворение..."

Как сообщал "Знай.ua" бесстрашный Александр Положинский в ВСУ прочитал стихотворение о войне: "В мешках домой вернетесь, козлы" .

Также "Знай.ua" информировал, Александр Положинский на фронте порадовался из-за "сюрпризов" из мирной жизни: "Сами тебя находят".