Олександр Положинський, автор і виконавець власних пісень, військовий ЗСУ зачитав вірш, який написав 24.02.2022 року в день повномасштабного вторгнення окупанта на територію України.

Олександр Положинський написав вірш, коли російський правитель напав на Україну. Його вірш описує стан співака на той час, коли розпочалася війна, у лютому. Вірш Олександр прочитав в ефірі українського телебачення.

Олександр Положинський. Фото: скриншот Facebook
Олександр Положинський. Фото: скриншот Facebook

У своєму вірші Олександр написав, що не має страху, є тільки сум за дітей та матерів, а також ненависть до "шматка зарази", під назвою "х**ло".

І кожен, хто пускав сюди ракети Хто їхав сам, і кого привезли - готуйте собі траурні пакети, В мішках додому вернетесь, козли. - декламує Положинський.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Олександр у вірші також зазначив, що українці будуть нищити росіян, доки буде сила, а також об'єднав у єдину силу всіх українців і військових і цивільних.

У коментарях під відео подякували співаку за те, що поділився таким віршем, та за те, що став на захист країни.

"Дякую за ці рядки", "Дякуємо, вірш від душі", "Дякуємо, наша Рідна, Гарна Українська Земля", "Слава Захисникам Воїнам", "У красивих чорних пакетах в zАД на болота", "Правда в кожному слові! Слава ЗСУ! Слава Україні!", - написали шанувлаьники.

Скриншот коментарів
Скриншот коментарів

Нагадаємо, ми писали, що Олександр Положинський з окопу невпинно ганьбить загарбників з рф: "І ждут".

Як повідомляв "Знай.ua" Олександр Положинський з гуртом "Був'є" випустили новий альбом: "Можливо останній".

Також "Знай.ua" інформував, Олександр Положинський потролив Yakaboo та розповів, куди витрачають зарплату в ЗСУ: "На всі гроші".