Відомий музикант та співак Олександр Положинський відреагував на обстріли української столиці та інших великих міст, нагадуванням, що українці дуже потужна сила.

Відомий співак Олександр Положинський, на своїй сторінці в соцмережі Instagram показав себе на позиціях та зазначив, що окупанти хоч і не зрозуміють, він скаже:

Хоч ви цього й не збагнете Я все одно скажу Ми — холодні й гострі багнети. "Хахли скрінят і… ждут". - написав Олександр.

Олександр Положинський. Фото: іnstagram.com/oleksandrpolozhynskyi/
Олександр Положинський. Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi/

Олександр перефразував вислів одного з коментаторів за поребриком - "хахли скрінят і ржут", після того, як був підірваний міст через Керчинську протоку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У коментарях шанувальники пісенної творчості захисника підтримали його, погодившись, що русняві ви***дки не розуміють очевидних речей.

"Річ у тім, що ця мерзота досі не зрозуміла хто ми і що ми...якщо ми і чекаємо, то їхньої кончини", "москва впаде! І ми будемо танцювати на її руїнах!", "Пане Олександре ви схожі на "Хижака" з фільму", "Слава нашим захисникам, хай береже вас усіх Всевишній! Молимось за усіх, за нашу неньку!", - написали шанувальники.

Олександр Положинський, коментарі. Фото:instagram.com/oleksandrpolozhynskyi/
Олександр Положинський, коментарі. Фото:instagram.com/oleksandrpolozhynskyi/

Нагадаємо, ми писали, що Олександр Положинський потролив Yakaboo та розповів, куди витрачають зарплату в ЗСУ.

Як повідомляв "Знай.ua", Олександр Положинський не потрапив на важливу зустріч, на яку довго чекав, ЗСУ важливіше.

Також "Знай.ua" інформував, що Олександр Положинський видав порцію віршованих рядків на істерію окупантів з приводу мобілізації.