Олександр Положинський, який є автором пісень та засновником декількох гуртів, таких як Тартак, ОлІв'є випустив з гуртом Був'є новий альбом, у який увійшли нові та вже чуті раніше пісні.

На початку лютого 2020-го року Олександр несподівано оголосив, що припиняє виступи з обома колективами. Але у 2021-му році, разом із співзасновником та саундпродюсером Був'є - Романом Сорокою - було вирішено записати ще 7 нових пісень. Про це співак написав у своєму Fаcebook.

Олександр Положинський. Фото: скриншот Facebook
Олександр Положинський. Фото: скриншот Facebook

"Вчора ввечері мав вирішити деякі справи, увімкнув альбом і так заслухався, що не взявся до справ поки не дослухав", - похвалився Олександр.

Також він додав, що імовірно це останній альбом гурту.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

7 років, 12 пісень, безліч емоцій, нервів, почуттів. Можливо, останній альбом Був'є. Можливо, не останній. Дякую всім причетним! - зізнався співак.

Олександр Положинський та гурт Був'є. Фото: скриншот Facebook
Олександр Положинський та гурт Був'є. Фото: скриншот Facebook

У коментарях подякували Олександру за творчість:

"Дякую, ви чудові", ""Десь там нагорі" - дуже несподівано, але приємно несподівано. Додала в улюблені треки", "Ооо, про шлях та життя ваш альбом! Слухаю та дякую, панство", "Будь ласочка, можна щоб не останній? Дякую Вам за Вас!", - написали в коментарях вдячні слухачі.

Олександр Положинський, коментарі. Фото: скриншот Facebook
Олександр Положинський, коментарі. Фото: скриншот Facebook

Нагадаємо, ми писали, що Олександр Положинський на фронті потішився через "сюрпризи" з мирного життя: "Самі тебе знаходять".

Як повідомляв "Знай.ua" Олександр Положинський з окопу невпинно ганьбить загарбників з рф: "І ждут".

Також "Знай.ua" інформував, Олександр Положинський не потрапив на важливу зустріч, на яку довго чекав, ЗСУ важливіше: "Щось романтичне!"