Компанія Zanussi вже неодноразово з’являлася у рейтингах найкращих виробників кухонного оснащення. Цього року холодильники, створені під її іменем, теж завоювали «приз глядацьких симпатій» і неодноразово фігурували у різноманітних ТОПах брендової техніки. Звичайно, причиною популярності розробок відомої італійської корпорації перш за все слугує її доступна ціна та вражаюче висока якість.

Оскільки Zanussi визнано одним з найкращих виробників бюджетних холодильників у 2018 році, доцільно представити увазі читачів ТОП-5 недорогих ергономічних та функціональних моделей. До рейтингу потрапили представлені в мережі мойо однокамерні та двокамерні холодильники Zanussi, що продаються за привабливою ціною.

ZRX51100WA

Найбюджетніше рішення для невеликої кухні у квартирі-студії чи заміському будиночку. Займає мінімум вільного місця, тому легко підлягає транспортуванню чи переміщенню з однієї кімнати в іншу. Корисний об’єм холодильної камери становить 36 літрів, також модель оснащена шестилітровою морозилкою. Належить до високого класу енергоефективності, тому що витрачає мінімум електроенергії у процесі експлуатації.

ZRG11600WA

Популярные статьи сейчас
"Земля задрожит под ногами": ясновидящий Герман увидел точный год победы Украины Два тарифа на воду: новые цены установили для жителей многоэтажек и частного сектора Деньги на детей: в Украине увеличилась сумма пособия родителям новорожденного ребенка Придется платить по 8,79 грн за кВт: энергетики предупредили всех потребителей
Показать еще

Ще один недорогий «малюк», оснащений динамічною системою розморожування та місткою холодильною камерою. Загальний корисний об’єм пристрою перевищує 100 літрів. Агрегат оснащений антибактеріальними фільтрами, тому його використання для зберігання харчових продуктів є цілком безпечним.

ZRT18100WA

Енергоефективний двокамерний агрегат, призначений для охолодження та заморожування продуктів харчування. Незважаючи на достатньо невеликі розміри, володіє вражаючим корисним об’ємом. Полиці та ящики всередині холодильника створені з міцного скла, тому захищені від пошкоджень механічного характеру. Система розморожування – крапельна, холодильна і морозильна камери оснащені окремими дверцятами.

ZRT23100WA

Двокамерна модель з електромеханічною системою керування. Розморожування, як і у більшості бюджетних холодильників, крапельне, серед додаткових функцій – суперохолодження і суперзаморозка продуктів харчування. Виглядає холодильник стильно, чудово доповнює інтер’єр сучасної кухні. Працює агрегат досить тихо, тому не приносить дискомфорту користувачам.

ZRT23100XA

Стильний, ергономічний та економічний холодильник, оснащений морозильною камерою, що розташована зверху. Належить до класу енергоспоживання А+, тому дозволяє суттєво знизити витрати на електроенергію. Місткість основної холодильної камери становить 184 літри.

В арсеналі компанії Zanussi представлена вражаюча кількість холодильників, ціна яких приємно дивує споживачів. Завдяки різноманітності асортиментного ряду знайти агрегат собі по кишені може дійсно кожен бажаючий.