Украинцы, которых довели до отчаяния высокими ценами на продукты и товары первой необходимости, нередко «клюют» на различные «акции» и «скидки» в магазинах.

При открытии еще одного нового черного маркета АТБ в Мелитополе, люди его буквально брали штурмом. Очередь в магазин, который должен был открыться в 10 утра, люди занимали чуть ли не с ночи.

Предприниматели «подогрели» интерес потребители сообщениемо том, что первые 100 покупателей получат подарки. Горожане отреагировали на такую информацию списками очередников.

Популярные статьи сейчас
Россия готовится к масштабному наступлению: когда ждать новой атаки Пенсионерам начислят по 940 гривен надбавки: повезет, как всегда, не всем Готовьте кошельки: украинцам через считанные дни повысят тарифы на коммуналку, что подорожает Показатели счетчика уже не аргумент: украинцев заставляют платить за свет больше, чем "накрутили"
Показать еще

Нагадаємо, киянка придбала у одному із столичних супермаркетів шокуючу гидоту, яка, без перебільшення, побила усі рекорди подібних "смаколиків", які доводилося купувати українцям.

Про це пише Telegram-канал "ХК" та публікує відповідне відео.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у одному із столичних супермаркетів покупці помітили у продажу желейні цукерки під назвою "Shit happens", що у перекладі з англ. означає "Ла*но трапляється".
Фото "оригінальних" солодощів опублікував Роман Петушков на своїй сторінці в Facebook. "Ви б купили своїй дитині г**на?" - задав питання автор користувачам мережі.

Киянин також уточнив адресу, де знайшов цікавий "делікатес". Цукерки продавались у магазині "Ультрамаркет" на вулиці Василя Липківського, 1а.

Також автор фото зазначив, що така назва асоціюється у нього зі зверненням "На ось, жуй свій кал і не кричи!"

Також Знай.ua писав про те, що у Подільському районі Києва місцевий супермаркет "Сільпо"пропонує своїм відвідувачам "аж занадто п'яну черешню".