Українці, яких довели до відчаю високими цінами на продукти і товари першої необхідності, нерідко «клюють» на різні «акції» і «знижки» в магазинах.

При відкритті ще одного нового чорного АТБ маркету в Мелітополі, люди його буквально брали штурмом. Чергу в магазин, який повинен був відкритися о 10 ранку, люди займали мало не з ночі.

Підприємці «підігріли» інтерес споживачі сообщениемо тому, що перші 100 покупців отримають подарунки. Городяни відреагували на таку інформацію списків черговиків.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, киянка придбала у одному із столичних супермаркетів шокуючу гидоту, яка, без перебільшення, побила усі рекорди подібних "смаколиків", які доводилося купувати українцям.

Про це пише Telegram-канал "ХК" та публікує відповідне відео.

Як повідомляв раніше Знай.uа у одному із столичних супермаркетів покупці помітили у продаж желейні цукерки під назвою "Shit happens", що у перекладі з англ. означає "Ла*але трапляється".
Фото "оригінальних" солодощів опублікував Роман Півників на своїй сторінці в Facebook. "Ви б купили своїй дитині г**на?" - задавши питання автор користувачам мережі.

Киянин також уточнивши адресою, де знайшов цікавий "делікатес". Цукерки продавалися у магазині "Ультрамаркет" на вулиці Василя Липківського, 1а.

Також автор фото зазначив, що така назва асоціюється у нього зі зверненням "На вісь, жуй свій кал і не кричи!"

Також Знай.uа пишучи про те, що у Подільському районі Києва місцевий супермаркет "Сільпо"пропонує своїм відвідувачам "аж занадто п'ятому яну черешню".