Мережа вибухнула від сміху після того, як стала відома новина про будівництво нової зупинки в Харківській області, яка вже встигла викликати яскраві жарти в мережі.

Про це розповіла PolitekA.

зупинка

На урочисте відкриття зупинки прийшли майже всі місцеві жителі, а також з приводу запуску "стратегічного об'єкту" були присутні чиновники, школярі з короваєм, стрічка.

Всі ці атрибути, а саме посмішки, повітряні кульки, мудрі керівники і радісні діти, захоплений натовп відразу ж нагадали користувачам мережі про часи Радянського Союзу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

урочисте відкриття

Крім того, користувачів мережі дуже вразило те, що зупинка знаходиться в полі, так як дорога поруч з нею майже не проглядається.

урочисте відкриття

Як додали користувачі:

"Зверніть увагу на саму дорогу біля зупинки!", "Не дорога, а мрія!", "Дороги не бачу. Що, зупинка в полі", "Дорога відсутня, зате зупинка стоїть"

Інші коментатори додали:

"Доборолась Україна до самого краю", "Подія галактичного масштабу, як і політики", "Позорище", "Піар на дітях. Сволота", "Грьобанний совок"

Весь цей каламбур надихнув користувачів на створення "фотожаб" на кадр відкриття зупинки. Українці порівняли пафосність відкриття зупинки з урочистостями з приводу введення в експлуатацію ліхтарного стовпа в російській Вологді.

жарти мережі

жарти мережі

А що ви думаєте з цього приводу?

Нагадаємо, не встигли в Дніпрі побудувати інклюзивний парк для дітей, як тут же знайшлися розумники, а вірніше розумниці, які вирішили прибрати до рук що погано лежить.

Як повідомляв Znaj.ua, у середу, 12 вересня, на мосту Преображенського в Запоріжжі маршрутка, в спробі обминути місце дорожньо-транспортної пригоди сама потрапила в халепу. Так, транспортний засіб продавив в асфальті наскрізну дірку.

Також Znaj.ua писав про те, що відвідувачів відомої мережі супермаркетів шокує поведінка співробітників по відношенню до клієнтів.