В Україні практично всі власники авто на "євробляхах" сміливо скажуть: у нас в країні за 3500 доларів можна купити тільки ВАЗ або Ланос. За такі гроші краще придбати "Мерс" або "Бумер" на єврономерах.

Однак, ці дві конячки далеко не весь "білий" список. Так, все не так просто. Експерти з "Твоя машина" склали топ-5 найкращих авто в даній ціновій категорії, які можуть скласти гідну конкуренцію "євробляхам".

євробляхи
євробляхи

Пропонуємо Вашій увазі наступну альтернативу евробляхам:

1. Chevrolet Aveo

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Найпоширеніше авто на нашому ринку в цьому бюджеті, і при цьому найінтернаціональніше - в Євросоюзі продавався як Chevrolet Kalos, в Австралії - Holden Barina, а в Канаді це був взагалі Suzuki Swift +.

2. Renault Symbol

Простий і надійний француз. Symbol - це приємний виняток з правила про три "Ф" (можете загуглити, якщо не знаєте). Машина розроблялася і готувалася для країн, що розвиваються, - вона має, напевно, найкращу корозійну стійкість і захист від поганих доріг.

Citroen Berlingo

3. Citroen Berlingo

Як і його брат-близнюк Peugeot Partner - відмінна пропозиція для господарських власників або малого бізнесу. Виробництво почалося тільки в 1998 і тривало до 2010 р., паралельно з новим поколінням. У 2003 році був рестайлінг, який підправив безпеку і дизайн.

4. Fiat Siena

Бразильська версія Punto завозилася до нас тільки офіційно. Не став популярним з багатьох причин, хоча машина досить хороша. Машина проектувалася спочатку для країн, що розвиваються, - бо великий багажник, високий кліренс і проста конструкція тут присутні.

5. Geely MK

Один з найпопулярніших китайців на нашому ринку побудований на базі Toyota Vios (варіація Yaris для ринку Азії) з ліцензійною копією старих двигунів Toyota.

Варто нагадати, що стало відомо, що українських водіїв зобов'яжуть проходити тестування кожні п'ять років. Так, для приведення українського законодавства у відповідність до вимог Угоди про асоціацію з ЄС Україні необхідно буде переглянути цілий ряд законів і ввести нові, в тому числі і в сфері транспорту.

Нагадаємо, названі найпопулярніші сайти для покупки "євроблях".

Як повідомляв Знай.uа у Києві "євробляха" на шаленій швидкості влетіла в копів.

Знай.uа писав, десятки неадекватних євробляхерів влаштували пекло на кордоні України.