Стало известно, что на одном из полигонов Донбасса танковые подразделения вооруженные силы Украины устроили инструкторско-методические учения.

В рамках выполнения контрольных упражнений экипажи Т-64Б демонстрировали навыки индивидуальной подготовки и профессиональное мастерство при выполнении поставленной задачи. Об этом сообщается на официальной странице штаба ООС в социальной сети Facebook.

Прекрасная новость!

Теперь Знай.ua стали еще ближе и доступнее. Скорее качай приложения для Android или IOS и оставайся в курсе последних событий. Все это в неповторимой подаче журналистов нашего портала!

Популярные статьи сейчас
Куб газа – по 15 грн, свет – 7,5 грн: украинцев обдерут как липку  Прибавки к пенсии меняют: от чего зависит В Украине готовят новый реестр мужчин: что изменится в военном учете Три категории пенсионеров, кому поднимут выплаты
Показать еще

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Так, солдаты двух экипажей показали свои знания по правилам техники безопасности и навыки нагрузки гусеничной техники на большегрузный трал.

К тому же, участниками соревнования демонстрировался алгоритм действий инструктора во время подготовки личного состава танковых экипажей к постановке боевых машин в капонир и выезд из него, а также аспекты применения путевого минного трала во время прохода машин минно-опасными участками. В рамках следующего этапа экипажи боевых машин на время должны были преодолеть 400-метровую полосу препятствий с боекомплектом.

З ходу - в ціль!

#ООС #Операція На одному з військових полігонів Донеччини відбулося інструкторсько-методичне заняття з організації фахової підготовки танкових підрозділів. У першій частині навчального дня учасники ознайомилися із методичними рекомендаціями щодо якісного обслуговування техніки, облаштування інфраструктури для розміщення особового складу. Також вони оглянули обладнані відповідним чином навчальні місяця та обговорили питання з підготовки та проведення контрольних вправ. Після теоретичної підготовки розпочалася практична частина інструкторсько-методичне заняття. В межах виконання контрольних вправ екіпажі Т-64Б демонстрували присутнім навички з індивідуальної підготовки та професійну майстерність під час виконання поставленого завдання. Наочний показ проходив почергово у складі двох екіпажів. Насамперед вони показали знання з правил техніки безпеки та навички навантаження гусеничної техніки на великовантажний трал. Окрім того учасниками змагання демонструвався алгоритм дій інструктора під час підготовки особового складу танкових екіпажів до постановки бойових машин в капонір та виїзд нього, а також аспекти застосування колійного мінного тралу під час проходу машин мінно-небезпечними ділянками. В межах наступного етапу екіпажі бойових машин на час мали подолати чотиристаметрову смугу перешкод з боєкомплектом. Учасники заняття не лише слідкували за тим, як виконувалася вправа, а мали можливість задати питання й отримати відповіді щодо облаштування штучних перешкод: ділянки для бігу із автомобільних шин, з дротяною сіткою на низьких кілках, заболоченої місцевості з імпровізованими пеньками, зруйнованою драбиною тощо. Також вони оглянули навчальні місця з кидання ручних гранат, розбирання-збирання особистої зброї та виконання навчальних вправ зі стрільб. Як розповіли учасники інструкторсько-методичного заняття доля танкіста – це постійні тренування для того аби екіпаж постійно перебував сконцентрованим, в оптимальних фізичних кондиціях та працював над їх покращенням. Вони добре розуміють, що за потреби їм необхідно буде у найкоротший термін прийти з резерву на виручку бойовим побратимам. Кульмінацією дня, звичайно, стали стрільби штатним артилерійським пострілом "з ходу". Згідно з умовами виконання контрольної вправи танкісти мали завантажити боєкомплекту, за командою розпочати рух та здійснити три гарматні постріли по рухомих мішенях, а з курсового кулемета калібру 7,62 мм по ростових фігурах та розрахунку протитанкістів. Інструкторсько-методичне заняття завершилося підбиттям підсумків та визначенням найбільш ефективних способів ведення різних видів бою, встановленням загального розуміння і методик відпрацювання питань з організації фахової підготовки танкових підрозділів, залучених до проведення операції Об’єднаних сил.

Geplaatst door Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation op Donderdag 15 augustus 2019

Завершающим этапом стали стрельбы штатным артиллерийским выстрелом "с ходу". Согласно условиям выполнения контрольного упражнения, танкисты должны были загрузить боекомплекты, по команде начать движение и осуществить три пушечных выстрела по движущимся мишеням, а из курсового пулемета калибра 7,62 мм – по ростовым фигурам и расчетам противотанкистов.

Напомним, что Минобороны Украины закрыло, на Харьковском конструкторском бюро имени А. Морозова, финансирование производства бронетранспортера БТР-4.

Как сообщал портал Знай.ua, российские боевики открыли огонь по десятку населенных пунктов.

Также портал Знай.ua писал, что генерал ВСУ сорвал маску с президента.