Житель штату Пенсільванія, США, зняв у нічному небі щось незрозуміле. У мережі відразу ж піднявся страх, користувачі почали активно писати про Судний день.

На кадрах видно червону планету, яка знаходиться поруч з Місяцем, повідомляє Daily Star.

"Дивіться, ось Місяць. І коли я наближаю камеру, то поруч з ним видно червону планету. Це не відблиски".

На думку місцевих жителів, NASA приховує правду від громадськості і поруч з Місяцем знята планета Нібіру, також відому як Планету X. Експерти прогнозують, що найближчим часом вона зіткнеться з Землею і тоді настане кінець світу.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Після того, як відео з'явилося в Мережі, налякані користувачі почали писати про Судний день.

"Я бачив те ж саме, воно наближається!" — написав один з них.

Раніше повідомлялося, що астрологи і провісники повідомляють про те, що планету, яка знищить Землю, вже видно на небі неозброєним оком. Готуватися до гіршого варто вже в жовтні.

Деякі вчені із США переконані, що незабаром загадкова планета Нібіру знищить Землю. При цьому неминучу загибель люди вже можуть побачити на небосхилі.

Вчені-астрономи заперечують те, що планета Нібіру принесе землянам кінець світу. Крім цього, експерти запевняють людство, що ніякої загрози з космосу не існує, а версії про якусь Нібіру – лише домисли.

Астрологи вважають, що вчені просто приховують від людства реальний стан справ, щоб не викликати паніку серед населення. Нібіру ж зараз вже знаходиться на дуже небезпечній відстані від Землі і це загрожує впливом на Землю величезного гравітаційного поля планети-гіганта.

За словами Ітона Троубріджа, який раніше працював в Геологічному відомстві Сполучених Штатів, недавній землетрус, як і вулканічні виверження на Гаваях і на Балі, безпосередньо пов'язані з рухом такого величезного космічного об'єкта, як планета Нібіру. Адже її розміри за різними підрахунками в 10, а то і в 30 разів перевищують земні.

Нагадаємо, всього через п'ять років нашій планеті може прийти кінець. Все, що на ній знаходиться може зникнути. І причиною цьому є природні катаклізми.

Як повідомляв Знай.ua, науковці отримали докази існування загадкової Планети Х.

Також Знай.ua писав, фахівці видання News ToDay Ufa стверджують, що кількість астероїдів, які вважаються небезпечними для Землі, постійно збільшується.