Мережу розбурхав ролик, у якому відображено дивний космічний об'єкт.

Відповідне відео опублікував житель Пенсільванії. Автор ролика переконаний, що працівники американського агентства NASA спеціально приховують від громадськості факти про контакти з представниками позаземної цивілізації.

У США зняли на камеру планету, дані про яку нібито не розголошують в космічному агентстві країни.

У коментарях користувачі відразу ж почали писати про тенденції американської влади все приховувати від людства і тримати її в невіданні щодо реальної обстановки в плані комунікацій з прибульцями.

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати Міста опинились під прицілом: тарологиня озвучила прогноз на вересень по обстрілам Був кашель і смерділо з рота: медики ледве врятували чоловіка, у якого в горлі оселився тарган
Показати ще

На відео зображено об'єкт, який назвали Планетою X або Нібіру. Один з коментаторів написав: "Судний день наближається".

Були і юзери, які не згодні з такою точкою зору. Вони пояснювали загадкове явище тим, що даний об'єкт зняли через подвійне скло. Автор ролика протягом трьох років викладає подібні відео в Мережу. Він не може пояснити помічені явища, тому питає думки користувачів.

Нагадаємо, що загадкова планета Нібіру або Планета Х, знищить нас. Про дев'яту планету Сонячної системи ведуться суперечки вже дуже давно і, схоже, що вчені все-таки мають відповідь, дійсно поруч із Землею існує ця небезпека.

Вчені провели нові дослідження, у результаті яких було одержано доказ того, що в Сонячній системі дійсно існує дев'ята планета - легендарна і лякає багатьох людей Нібіру.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", сценарій знищення всього живого у Всесвіті вже написаний і людство чекає страшний кінець. Про це розповіли вчені, додавши, що пропадуть навіть чорні діри, поглинувши все навколо.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що небі над Одесою з'явився цікавий НЛО. Об'єкт нагадував дві тарілки, поставлені одна до іншої. За словами очевидця, неозброєним оком об'єкт не можна було розгледіти, а тільки через камеру телефону.