Роль другої матері

У відносинах ви встигаєте робити все: готувати його улюблені страви, переживати про його самопочуття, контролювати чистоту його одягу і працювати в спальні задля його задоволення. Загалом, дорікнути вас абсолютно нема в чому, адже весь свій час ви витрачаєте на поліпшення життєвих умов своєї другої половини.І чому така старанна розумниця перестає бути предметом його пристрасті? Часті спроби опікати свого чоловіка створять враження, що він досі живе зі своєю мамою.

Сірий кардинал

Є такі жінки, які не бачать, що в своєму житті їм треба все тримати під контролем. Починаючи від того, в якому порядку розставлений посуд на кухонній полиці і закінчуючи тим, які запонки сьогодні почепив її чоловік. Все має бути виключно так, як вирішила вона, інакше чекай емоційної бурі і цунамі з претензій. Поруч з нею партнер стає типовим підкаблучником чи зухвалим революціонером, який все одно в підсумку піде, не витримавши. Тепер-то він може складати свої штани де йому заманеться, не здригатися від думки, що він полінувався вимити чашку, і просто відчувати себе повноцінним чоловіком і вільною людиною.

Нудний інтим

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Перший час все було відмінно – партнери притиралися один до одного в інтимному плані, йшли на поступки і дізнавалися переваги один одного. Але з часом він став помічати, що жінка абсолютно пасивна в сексі, виходить, що вся робота на ньому. Сексуальних нововведень в інтимному житті теж не передбачається, все йде по колу: ті ж пози і ті ж зітхання. Потім йому стає просто не цікаво, а бажання слідувати своїм інстинктам бере верх, адже десь є левиця, як він вважає, здатна в ліжку на більше.

Любов до колишнього хлопця

У всіх минулого є досвід болючих відносин, які було важко відпустити і, само собою, неможливо забути. Але в якийсь момент набридає терпіти і спостерігати, як жінка постійно згадує свого екс-хлопця, у відкрито цікавиться його життям, не тільки підтримує з ним дружнє спілкування, але і показує очевидну одержимість колишнім партнером. Чоловік ляскає дверима зі словами «от і зустрічайся зі своїм колишнім», а відповісти-то й нема чого, адже вона саме в цей момент зайшла в його профіль в Інстаграмі.

Нагадаємо, раніше стало відомо, якою бачать свою ідеальну жінку українські чоловіки.

Також Знай.UA повідомляв, які жінки заводять чоловіків.

А раніше Знай.UA розповідав про таємниці, які чоловік і жінка повинні знати один про одного.