Вчені приголомшили страшним повідомленням. Катастрофа неминуча: на Європу рине серія гігантських цунамі? Зростання температури на планеті загрожує страшним потопом. Небезпеці підлягають всі регіони Європи.

Вчені з Імперського коледжу Лондона прорахували нову математичну модель суперцунами, яке загрожує змити більшу частину прибережних міст Великобританії і нанести неймовірну шкоду іншим країнам Європи. Кліматологи відзначили, що для утворення хвилі в 10–12 метрів заввишки досить поточних темпів зростання температури на планеті.

Температура зростає шаленими темпами. Кора землі нагріта до межі і все це стає страшенно небезпечним для нашого материка.

Вчені заявили, що величезну серію цунамі спровокують антарктичні льодовики, розтоплені глобальним потеплінням, які торкнуться не тільки острівної частини Європи, але й континентальної, знищивши частину Франції, Норвегії, Швеції, Нідерландів і Німеччини. Дослідники відзначають, що розширення басейну Уїлкса в Східній Антарктиді може спровокувати підйом рівня світового океану на чотири метри і будь-який катаклізм, включаючи навіть найбільш слабо землетрус, втопить Європу. Раніше дослідники з Університету Данді в Шотландії прийшли до висновку, що сейсмічна і тектонічна активність навколо Великобританії може спровокувати цунамі, масштаб якого буде порівнянний з древнім катаклізмом Стурегга, що стався кілька тисяч років тому.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Відео страшних цунамі:

Такі припущення висловили вчені Лондона. Будемо чекати коментарів наших вчених, буде підтверджена загроза чи можна ще врятувати ситуацію. Все це стане відомо при більш детальному вивченні кліматичної ситуації. Будемо стежити за новинами!

"Знай.иа" на своїх сторінках писав: кінець світу через два тижні: вчені просто вбили своїм прогнозом.

"Знай.иа" про незвідане: це фінал: таємниця Бермудського трикутника нарешті розкрита. Одним з найбільш таємничих і небезпечних місць в Атлантичних водах вважається область Бермудського трикутника