Вчені отримали таємничі сигнали з космосу. Завдяки добре навченому штучному інтелекту повідомлення вдалося розшифрувати. Вони шокували дослідників.

У своїх повідомленнях прибульці повідомили, що Нібіру збирається розпорошити над Землею бактеріальну зброю. Вона збирається це зробити з допомогою своїх гуманоїдів. Через цю зброю все людство буде знищене. Отримані дані говорять про те, що всі люди помруть дуже швидко – за лічені години.

У посланні від гуманоїдів йдеться:

"Через 0.65 світлових років буде перетнута орбіта Землі, і Нібіру наблизиться до планети на максимально можливу відстань. Буде використана спеціальна зброя, за допомогою якого над водами і материками противника будуть розпорошені мікроорганізми. Дія зброї почнеться моментально – у перші секунди контакту з людиною. Бактерія здатна знищити дорослої здорової людини за 18 годин. Антитіл не існує, їх створити неможливо. Раса буде знищена назавжди. Планета очищена від людства".

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Конспірологи переконані, що прибульців так цікавить наша планета завдяки корисним копалиною, якими вона багата. Деякі експерти вважають, що Нібіру зустрінеться з Землею вже 23 лютого. На думку фахівців, вона вже перетнула межі Сонячної системи і вже летить прямо до Блакитної планети.

Вчені почали бити тривогу, вони вже працюють над створенням антидоту. Зараз вони займаються пошуком матеріалу, на основі якого буде створено ліки. На це у фахівців залишилося не так вже багато часу.

В одному з повідомлень від гуманоїдів йдеться:

"Мало часу, все людство загине, всьому кінець".

Раніше "Знай.ua" розповідав: замаскований під комету НЛО підібрався до Землі

Читайте також: прибульці з Нібіру створять на Камчатці базу для захоплення Землі, що війни не уникнути. Названа приблизна дата вторгнення – 23 лютого

Як повідомлялося, гігантський астероїд несеться до Землі на шаленій швидкості. Рівень загрози шокував експертів