Компанія Ілона Маска SpaceX перенесла перший комерційний запуск надважкої ракети Falcon Heavy. Про це йдеться в сообщениии в Twitter компанії, опублікованому ввечері в середу, 10 квітня. Втім, нічого дивного, адже проблема не на боці компанії. Ракета вже пройшла випробування, і навіть тести перед польотом. Однак, погода вирішила змінити плани компанії.

Зазначимо, що вчора SpaceX також перенесла запуск ракети-носія Falcon Heavy.

"Доведеться відкласти запуск, якщо погода не покращиться найближчим часом", – йдеться у повідомленні.

SpaceX розраховує, що запуск Falcon Heavy відбудеться вже в четвер, 11 квітня.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Зазначимо, що успішний запуск Falcon Heavy відкриє для США нові можливості. Так, Falcon Heavy здатна доставити людей на Місяць і навіть на Марс, що робить цю ракету універсальної. Враховуючи, що вона багаторазова, її корисність зростає в кілька разів.

Нагадаємо, 6 лютого 2018 року був здійснений перший випробувальний запуск Falcon Heavy. Він пройшов успішно. Тоді ракета вивела на орбіту особистий автомобіль Ілона Маска Tesla Roadster в якості корисного навантаження, і відправила автомобіль у бік Марса.

Нагадаємо, що колишній співробітник Valve розповів усе, що думає про Steam. Наприклад, найбільша ігрова бібліотека в світі знищує комп'ютерний геймінг. Корпорація бере 30% прибутку з продажів ігор, який просто виставляє у себе на електронних прилавках. Безсумнівно, це вплинуло і на ціни на ігри, так що навіть якщо ви самі не в захваті. У випадку, якщо компанія не знизити відсоток відкату - конкуренти швидко затьмарять популярний сервіс, від якого не залишиться й сліду.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple створила новий матеріал, який допоможе вберегти смартфон від розбитого екрана. По суті, це захисне скло нового покоління, яке набагато міцніше існуючих аналогів. Приміром, захисне скло часто розбивається, а плівка покривається подряпинами.

Знай.uа писав, що Huawei раптово подружилася з Apple. Повідомляється, що китайська компанія не планує співпрацювати з іншими конкурентами, але зробила виняток для Apple, і тепер може поставляти компоненти для смартфонів з підтримкою 5G-мережі.