Нещодавно знаменитий тайванський уфолог Скотт Уорінг виявив вражаючу знахідку. На зображеннях, які були зроблені марсоходом Кьюріосіті, він розгледів справжню білку. Експерт пояснив це явище з декількох сторін.

Як відомо, марсохід належить NASA. Можливо, агентство вирішило перевірити, чи зможе білка жити на Червоній планеті. Другий варіант полягає в тому, що на Марсі дійсно є життя. Уфолог не виключає, що на фото можуть бути зображені прості камені. Але цей варіант здається йому дуже сумнівним, адже білка сидить між камінням, і у неї відкриті очі.

Білка на Марсі

Уфологи знайшли ще дещо, що пов'язано з твариною. Вони наблизили фото з марсоходу і виявили дупло білки. Його розмір досягає 15-20 сантиметрів. Воно розташоване в скелі. На жаль, цього разу тварина в кадр не потрапила.

Дупло білки на Марсі

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Колеги Уоринга переконані, що на Марсі все-таки є життя. Вчені NASA тут абсолютно ні при чому – це не вони доставили гризуна на Червону планету.

Білка

Експерти вважають, що білка – це не єдина тварина, що живе на Марсі. Вони вважають, що прибульці створили на планеті справжній зоопарк з інопланетними жителями. В заповіднику вони спостерігають за тваринами і розводять види, яким не страшна радіація.

Білка на Марсі

Залишається лише відповісти на запитання, для чого вони це роблять? Це або якийсь експеримент, або вони збираються вивести особливий вид тварин, щоб у майбутньому надіслати їх на нашу планету в якості розвідників.

Марс
Марс

Як повідомлялося, прибульці влаштують на Землі зоопарк, люди перетворяться на звірів.

Читайте також: У США з'явиться нова спеціальність, студентів навчать пошуку інопланетян. Вони разом з викладачами зможуть відповісти на питання, що цікавлять мільйони людей.

Раніше портал "Знай.uа" писав: інопланетяни проводять досліди над людьми, базу приховували багато років, ми в небезпеці. Уфолог зробив шокуючу заяву про діяльність прибульців в секретній лабораторії. Інопланетяни проводили експерименти над викраденими.