Всесвітньо відома компанія Coca-Cola планує випустити перший алкогольний напій. Варто зазначити, що раніше компанія жодного разу за 125 років роботи не робила подібних експериментів.

Корпорація розробляє низкоалкогольный "чжухай", популярний в Японії. Він містить від 3 до 8 відсотків алкоголю і продається в банках. Зазвичай у "чжухай" смаки йогурту або трав. З 2013 року частка напою на японському ринку збільшиться на 5-25% щорічно, у лінійці представлені "сотні" смаків і видів напою. Зараз його випускають інші великі японські компанії, які в тому числі пропонують йогуртові смаки.

Раніше глава компанії Джордж Гардуньо (Jorge Garduño) розповідав, що до 2018 року компанія планує випустити новий продукт — "напій в банку, який містить алкоголь". Гардуньо стверджував, що напій зазвичай робиться спиртного напою сьотю, питної води і смакових добавок.

Популярні новини зараз

"Холостяка" Заливака запідозрили в пластиці, Анна Богдан поруч не врятувала: "Вставив імплант?"

Тіло 11-річного Максима знайшли через 5 місяців пошуків: викрадачі тримали дитину в підвалі 2 тижні, а потім вбили

У Польщі знайшли загиблого українця, який висів на дорожньому знаку: не витримав проблем з грошима і дружиною

Зірка "МастерШеф" Ольга Мартиновська похвалилася сімейним щастям в обіймах доньки і Ектора Хіменеса-Браво: "Вже подружжя"

Показати ще

Coca-Cola завжди виробляла безалкогольні напої, і це стане для нас експериментом" - про це заявив глава компанії, Джордж Гардуньо.

В останні роки компанія зіткнулася зі скороченням продажу газованої води: більшість споживачів намагаються вживати менше напоїв, що містять цукор. З-за цього корпорація розробляє продукти начебто води і чаю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що вчені знайшли зв'язок між текілою та скидання зайвої ваги: підсолоджувач, що входить до складу рослинного агави, впливає на зниження рівня глюкози в крові.

Дослідження з цього приводу провело Американське хімічне товариство. Експерти ретельно вивчили наслідки впливу текіли на рівень глюкози в крові, і дізналися, що цукор в рослині, з якого виробляється текіла, може допомогти знизити рівень цукру в крові.