Всесвітньо відома компанія Coca-Cola планує випустити перший алкогольний напій. Варто зазначити, що раніше компанія жодного разу за 125 років роботи не робила подібних експериментів.

Корпорація розробляє низкоалкогольный "чжухай", популярний в Японії. Він містить від 3 до 8 відсотків алкоголю і продається в банках. Зазвичай у "чжухай" смаки йогурту або трав. З 2013 року частка напою на японському ринку збільшиться на 5-25% щорічно, у лінійці представлені "сотні" смаків і видів напою. Зараз його випускають інші великі японські компанії, які в тому числі пропонують йогуртові смаки.

Раніше глава компанії Джордж Гардуньо (Jorge Garduño) розповідав, що до 2018 року компанія планує випустити новий продукт — "напій в банку, який містить алкоголь". Гардуньо стверджував, що напій зазвичай робиться спиртного напою сьотю, питної води і смакових добавок.

Популярні новини зараз
Гребуть усіх, навіть з проблемами зі здоров'ям: ТЦК можуть мобілізувати "тимчасово непридатних" українців В Україні вводять колективну відповідальність: єдине житло відберуть через борги родичів Правила нарахування "комуналки" зміняться: українці самі визначатимуть суми у квитанціях Ці 7 порушень стають підставою для розшуку ТЦК: перевірте чи є ви у списку
Показати ще

Coca-Cola завжди виробляла безалкогольні напої, і це стане для нас експериментом" - про це заявив глава компанії, Джордж Гардуньо.

В останні роки компанія зіткнулася зі скороченням продажу газованої води: більшість споживачів намагаються вживати менше напоїв, що містять цукор. З-за цього корпорація розробляє продукти начебто води і чаю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомив, що вчені знайшли зв'язок між текілою та скидання зайвої ваги: підсолоджувач, що входить до складу рослинного агави, впливає на зниження рівня глюкози в крові.

Дослідження з цього приводу провело Американське хімічне товариство. Експерти ретельно вивчили наслідки впливу текіли на рівень глюкози в крові, і дізналися, що цукор в рослині, з якого виробляється текіла, може допомогти знизити рівень цукру в крові.