Кавун вже давно прославився своїми корисними властивостями. Але ягода виявляється здатна впоратися з наслідками похмілля.

Про це повідомила лікар-дієтолог Людмила Бабич, передає "ГолосUA". Вона зазначила, що кавун здатний виводити з організму токсини. Все це завдяки його сечогінним властивостям.

Спеціаліст вказує, що м'якоть кавуна дуже добре нирки, а також позбавляє від набряклості. Вона вважає, що ранок після вечірки слід починати з декількох скибочок цієї ягоди. Це допоможе очистити кров і вивести з організму залишки алкогольних речовин. Крім того, весь організм можна буде привести до тями.

Високий вміст рідини в кавуні прекрасно втамує спрагу. У ньому міститься магній, який необхідний організму під час похмілля. М'якоть наситить мозок фруктозою після непомірного вживання спиртного.

Популярні новини зараз

Локдаун накрутив тарифи у київських маршрутках: по 10, але не для всіх

Прогноз погоди на понеділок 10 травня налякає нічними заморозками і відігріє на сонечку

Кохання Дана Балана і Тіни Кароль виявилось несправжнім, продюсер "1+1" Завадюк у всьому зізнався

Крадіжка століття приголомшила Київ: прощавай, квартира і 5 мільйонів

Показати ще

Лікар радить забути про розсолі під час похмілля. Велика кількість солі та оцту в ньому лише затримає в організмі зайву рідину, а разом з нею залишаться і шкідливі речовини.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.ua" повідомляв, в Україні різко підскочили ціни на баштанні в самий розпал сезону.