Як часто вам зранку доводилось шкодувати про вчорашній вечір? Напевне чи не кожен знає, що таке похмілля та як важко з нього виходити. Дієтологи назвали кілька найкращих продукти, які допоможуть швидко позбутися цих неприємних відчуттів, якщо ви перебрали зайвого.

Для швидкого відновлення організму додайте ці прості рецепти до свого вранішнього меню і результат не змусить вас чекати.

Яйця

У яйцях містяться амінокислоти, які допомагають виводити токсини. А таурин позитивно впливає на роботу печінки та відновить її після нищівного удару алкоголем.

Популярні новини зараз
У всіх областях України: ТЦК запровадили важливі нововведення для військовозобов'язаних Весь світ буде шокований: відомий астролог спрогнозував, чим закінчиться війна в Україні "Критична" сума – 5000 гривень: банки встановлюють тотальний контроль за клієнтами ТЦК змінили тактику пошуку ухилянтів: на яких оголошеннях ловлять українців
Показати ще

Яйця варто вживати вареними, або ж сирими. Можна приготувати омлет. Проте не варто вживати смажену яєчню, для печінки це не піде на користь.

Авокадо

Ці плоди без проблем знайти у наших магазинах. А користь від вживання їх буде помітною одразу. Авокадо допоможе швидко відновити баланс калію та пришвидшить постачання кисню до мозку.

А якщо ви додасте яйце – це в рази збільшить шанси на відновлення організму.

Курячий бульйон

Приготуйте нежирний бульйон з додаванням цибулі, селери та моркви. Ваш шлунок оцінить таку турботу та швидко прийде до ладу.

Смузі

Фруктові та овочеві смузі – це заряд енергії та бадьорості. Додайте до фруктових напоїв банан, а до овочевих - авокадо.

Вони компенсують нестачу калію та інших мікроелементів, які допоможуть вивести токсини та наситити організм необхідними вітамінами.

Квашена капуста

Розсіл із квашеної капусти вважається найкращим "антипохмеліном". Ви відчуєте полегшення миттєво.

А якщо закушуватимете міцні спиртні напої квашеною капустою, то вранці будете як "огірочок".

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", дієтологи назвали популярні продукти, якими не можна закушувати алкоголь.