Медики радять не виключати зі свого раціону продукти тваринного походження, адже вони борються з інфекціями і проводять профілактику десятків захворювань. До таких продуктів належить свіже сало. Отже, де заховані головні міфи щодо цього продукту?
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяСало сприяє набору зайвої ваги і призводить до ожиріння. Так і є. Як і будь-який продукт, що вживається понад норму. 20-30 грамів свіжого сала щодня не зроблять з вашою фігурою нічого поганого, а навіть навпаки: завдяки натуральному жиру ваші шкіра, нігті і волосся відмінно харчуються.
Сало - це один суцільний жир. Питання: а хто сказав, що це погано? Підшкірний жир - унікальний продукт, без якого наш імунітет не зможе нормально функціонувати, а кислота, що міститься в салі, допомагає обміну холестерину. Туди ж відносимо і міф про те, що сало підвищує рівень холестерину. Так, він в цьому продукті міститься, але в невеликих дозах не відкладаєтьмя і, навпаки, допомагає упоратися зі шкідливостями, які ми з'їли з іншими продуктами.
Сало з хлібом - ядрена суміш. Дивно, але і це неправда, незважаючи на з'єднання вуглеводу і жиру: якщо у вас немає проблем з травною системою, неприємностей не виникне: обидва ці продукти прекрасно засвоюються організмом. Якщо ж ви на дієті і вирішили відмовитися від хліба як простого вуглеводу, сало зі свіжими овочами стане незамінним джерелом енергії.
Прислухайтеся до свого організму і буде здорові!
Нагадаємо, раніше інформаційний портал "Знай.ua" повідомляв про те, які продукти повільно вбивають жіночий організм.