Нещодавно популярна українська співачка Оля Полякова поділилася інтимними подробицями свого життя, а також жорстко висловилася про сучасних українських чоловіків.

Про це повідомила прес-служба Нового каналу для Obozrevatel.


Як багато хто вже знає, артистка взяла участь в телепроекті "Хто зверху" на Новому каналі, де під час дискусії на тему особистих відносин влаштувала своїм колегам майстер-клас по знанню чоловічої психології.


Так, за словами Полякової, більшість чоловіків не хочуть одружуватися після того, як дізнаються про незаплановану вагітність своїх обраниць.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще


Як додала Полякова: "Зараз я вам розповім про чоловіків в нашій країні! Чоловіки вважають, що завагітніти - це наші проблеми. Вони про це не думають. І коли вагітність все ж настає, то це, знову ж таки, проблема жінки. Я зараз не про людей, які люблять один одного. А про тих, хто за секс без зобов'язань! Хто в цьому випадку хоче одружитися?! ".


У свою чергу, ведучий проекту, шоумен Сергій Притула задав Ользі вельми провокаційне запитання про те, виходила чи співачка сама заміж "по зальоту".
"Так! І вдруге теж так!" - сміливо підсумувала артистка.


Нагадаємо, Оля Полякова у своєму профілі в Instagram показала, як правильно приймати сонячні ванни. Передає Clutch.

Як повідомляв Znaj.ua, одна з найепатажніших українських співачок України, Суперблондинка Оля Полякова оригінально повідомила шанувальникам про продовження зйомок відомої української секс-комедії "Свінгери".

Також Znaj.ua писав про те, що виконавиця Олена Темнікова показала фоловерам яскравий знімок з відпочинку. Проте реакція була не так однозначна, як сподівалася дівчина. А це при тому, що всі без винятку відзначили її підтягнуту фігуру.