Відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Знаменитість зараз відпочиває в Туреччині і зізналася, що потім буде вільна тільки в листопаді. У артистки безліч планів: і концерти дати, і дітей в школу відвести.

За 17 годин знімок зібрав понад 70 тис. лайків. Фолловери взялися коментувати побачене: "Блін ну ти класна)))", "Класний світшот👍З задоволенням дивлюся Ваш Instagram! Обожнюю гарні фото😍 Сподіваюся коли-небудь навчуся створювати таку красу❤️", "Чим більше справ, тим ми більш зібрані! Це так круто, що у вас багато роботи, що люблять вас і вашу творчість! Вперед, Ганнусю! 💞💐", "Не розумію як ви все встигаєте)))", "Таємна зйомка на 1му, блакитний вогник чи що)))", "Мені здається...або ліхтар під лівим оком?", "Аня,ви красива,активна,але спати треба!!!!Здоров'я потім не купиш".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Седокова вирішила, що звичайного селфі буде мало, тому сексуально потерся об стіни, знявши це на відео. Також знаменитість зробила селфі і показала величезні груди, проте фанати відзначили, що Анна робить це занадто часто. А ще артистка пояснила, що від чоловіків завжди виникає дуже багато проблем.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще