Сімейство Кардашьян завжди на долоні з-за активного життя в соціальних мережах. Однак щасливі спільні фото в Instagram, на жаль, не гарантують сімейної ідилії за кадром. Так, в родині Кім Кардашян і Каньє Уеста все не так гладко.

Кім у шлюбі з музикантом Каньє вже 4 роки. З боку їх відносини і зараз здаються ідеальними. Подружжя разом виховує трьох дітей, на важливих заходах завжди з'являються разом і підтримують один одного, а також публікують спільні милі сімейні фото в соціальних мережах.

Однак все частіше в близькому оточенні пари ходять чутки про майбутнє розлучення. Нібито Кім набридло, що Каньє не вміє стримувати себе.

Так, за інформацією інсайдера, Кім Кардашьян часто маніпулює Вестом і навіть загрожує йому розлученням. Днями теледіва таким методом змусила Каньє вибачитися за слова про рабство чорношкірих, які стали причиною грандіозного скандалу.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Кім і Каньє збираються запустити нове реаліті-шоу, тому вона вирішила, що він має публічно вибачитися за свої слова. Кім уже втомилася від витівок чоловіка і заявила, що, якщо він не почне її слухатися, вона просто розлучиться з ним", - розповідає інсайдер.

Раніше всесвітньо відома світська левиця Кім Кардаш'ян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, не втомлюється радувати фанатів новими знімками у соцмережі instagram. Варто відзначити, що знаменитість рідко показує дітей, однак нещодавно вона зробила виняток. Кім порадувала фоловерів знімком, на якому Сейнт, Норт і Чикаго дуріють в ліжечку.

"Ласкаво просимо в гарну життя...." - зворушливо підписала кадр світська левиця, мабуть, цитуючи один з хітів свого чоловіка Каньє Уеста. Всього за добу таке миле фото зібрав більше 4 млн. лайків і масу добрих коментарів.

Нагадаємо, подруги Кім Кардашьян не змогли підняти її величезні булки: фото. Кім Кардашьян славиться своїми пишними формами, однак іноді вони додають проблем.

Як повідомляв "Знай. ua" Кім Кардашян показала сімейну ідилію: фото. Кім Кардашян показала зворушливе фото двох своїх дочок і сина.

"Знай. ua" писав, щоїм Кардашьян знову засвітила булки в голому плаття: фото.