Концерт групи U2 в Берліні скасували через те, що вокаліст Боно несподівано втратив голос просто під час виступу.


Про це повідомляє ВВС Україна.

"Боно був у чудовій формі напередодні концерту. Всі ми з нетерпінням очікували другої ночі в Берліні, але після декількох пісень він повністю втратив голос ... Ми не знаємо, що сталося, тому звернулися за медичною консультацією", - йдеться в заяві U2.


Як зазначається, ірландська група встигла зіграти кілька пісень, а потім співак вибачився перед глядачами і заявив: "Я думаю, ми не можемо продовжувати. Це неправильно по відношенню до вас".
Спочатку людям повідомили, що буде коротка пауза, але пізніше заявили про завершення концерту.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще


За словами деяких фанів, на голос Боно могли вплинути димові машини. "Під час четвертої пісні, Red Flag Day, голос Боно почав пропадати - він сказав, що це пов'язано з димом, який запустили", - розповів фанат U2 Пол Джонс.


Нагадаємо, у рамках інтерв'ю російським журналістам скандальний виконавець Григорій Лепс розкрив один зі своїх страшних секретів. Після багатьох років дитячі мрії здаються популярному артисту дурістю, однак тоді вони мали для нього величезне значення.


У віці 14-15 років Григорій Лепс був затятим фанатом рокера Джиммі Хендрікса, завдяки творчості якого він почав захоплюватися музикою. Поряд з музикою він із захопленням ставився до стилю життя закордонного виконавця, який дотримувався класичної схеми "секс, наркотики, рок-н-рол".


Як повідомляв раніше Знай.ua, учасники шотландського інді-рок-гурту Franz Ferdinand, який 13-го червня виступить у Києві, знайшли час, щоби трохи роздивитися українську столицю. Вона позували для фото на тлі тутешніх визначних місць та цікавинок - зокрема коло славнозвісного "Їжачка в тумані".


Також Знай.ua писав про те, що помер колишній гітарист і вокаліст британської групи Fleetwood Mac Денні Кірван. Про це повідомив засновник групи Мік Флітвуд на її офіційній сторінці в Facebook.