Останнім часом в житті 33-річного Кріштіану Роналду відбулося чимало знаменних подій — як у професійному, так і в особистому житті.

Нещодавно Кріштіану Роналду підписав контракт з італійським клубом "Ювентус". Після переходу Кріштіану Роналду акції Ювентуса виросли в ціні більш ніж у півтора рази. З моменту переходу нападаючого Кріштіану Роналду з мадридського Реала в Ювентус акції туринського клубу зросли на фондовій біржі на 55,15%, і тепер їх вартість складає понад 1 євро за акцію.

Папараці помітили футболіста і його дівчину на яхті на узбережжі острова Сардинія: парочка з задоволенням засмагала і купалася.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

роналду

Раніше ми писали про те, що перед Чемпіонатом світу в Росії, який почнеться вже 14 червня, у Кріштіану Роналду багато справ. Тому цінні моменти, коли футболіст може провести час вдома разом з родиною.

Роналду поділився в Instagram новою фотографією з коханим Джорджиной Родрігес і дітьми. Приводом послужив перший день народження його дітей-близнюків: Єви і Матео. Зазначимо, що Кріштіану - багатодітний батько: він виховує 7-річного сина Роналду-молодшого, двійнят, яких йому сурогатні матері народили, а також дочка Алану Мартіну від Джорджіни.

Вперше про роман Роналду і Родрігес заговорили в грудні 2016 коли пару помітили під час футбольного матчу "Реала" з "Депортиво". Пізніше пара з'явилася разом в одному з модних салонів Мадрида і в паризькому Діснейленді. Наприкінці весною минулого року з'явилися чутки про вагітність Джорджіни, які пізніше підтвердив сам Роналду.

І 12 листопада 2017 р. стало відомо, що Кріштіану став батьком в четвертий раз. Разом з тим перед фіналом Ліги чемпіонів 33-річний нападник "Реала" Кріштіану Роналду разом зі своєю 24-річною коханою Джорджиною Родрігес полетів на Ібіцу.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду вперше показав всю сім'ю разом.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", апетитна наречена Роналду підняла на вуха весь пляж.

Також портал "Знай.uа" раніше повідомляв про те, що Кріштіану Роналду покинув мадридський Реал і став гравцем туринського Ювентуса.