Відома російська телеведуча і зірка популярного телепроекту Comedy Woman Катерина Варнава дуже активно веде аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість в своєму Instagram-акаунті показала новий знімок, на якому вона зображена сидячи на білосніжному дивані не застебнутих туфлях того ж кольору і миловидному світло-жовтому костюмі.

В описі даного поста актриса жартівливо заявила, що не хоче працювати, але їй, як і всім, доводиться. Однак, на цей раз увагу підписників Варнави було звернено на її зовнішній вигляд, яким вона просто вразила шанувальників, а не на опис публікації. Вся справа в тому, що надто худе обличчя і ноги, схожі на сірники, всерйоз стурбували фоловерів Катерини.

Так, користувачі соціальної мережі нагадали, що нещодавно Варнава нагадала про своє вегетаріанство, вказавши, що не їсть м'ясо вже більше десяти років. У коментарях багато користувачів заявили, що саме через вегетаріанство у неї зараз настільки болючий і худорлявий вигляд.

"М'яса не вистачає", - написав один із підписників, натякаючи, що телеведучій варто набрати кілька кілограмів.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

При цьому знайшлися і ті шанувальники, які встали на захист Варнави, так як кожен чоловік повинен сам вибирати, що і в яких кількостях їсти. Також вони зазначили, легше набрати вагу, ніж скинути.

До речі, днями Катерина Варнава різко змінила образ. Так, артистка позувала з короткими чорними волоссям замість довгих світлих і зізналася, що задумала тільки витівки.

Фолловери ж взялися коментувати побачене: "Катя, у вас така неординарна зовнішність. Кожен раз Вами захоплююся. Приголомшлива фотка! Вогонь.", "Безбашенні брови", "Витівка вдалася?", "Мультяшка", "Вираз обличчя як у мишеняти з Тома і Джері))", "Гаррі Поттер)", "Старий добрий Гаррі))", "Де те прекрасне волоссячко?", "Ні, дуже схожа на мудру сову, яка вирішила пожартувати!!!", "Катя, тобі краще з довгим волоссям".

Нагадаємо, що на Youtube вийшов черговий випуск Agentshow Анастасії Івлєєвої, в якому гостем стала Катерина Варнава.

Як повідомляв портал Знай.uа Катерина Варнава похвалилася в соціальній мережі еротичним роликом із чоловіком.

Також портал Знай.uа писав,що Настя Івлєєва розповіла, як заробила перший мільйон.