Український артист Андрій Данилко, більш відомий під псевдонімом Вєрка Сердючка, вперше за довгий час виступив в Росії.

4 вересня українська співачка Вєрка Сердючка, дала невеликий публічний концерт в РФ. Андрій Данилко став спеціальним запрошеним гостем афтепаті відкриття пісенного конкурсу "Нова Хвиля" в Сочі.

Відео з виступом Сердючки в своєму Instagram розмістив російський виконавець Сергій Лазарєв, який енергійно витанцьовував під її хіт разом з Ані Лорак.

"Сьогодні минув концерт відкриття "Нової хвилі" 2018. А слідом відгриміло Afterparty відкриття. White party. Dress code: білі костюми. Було дуже красиво і весело. Спеціальний гість Вєрка Сердючка. Ми всі дуже давно не бачили Андрія Данилка і він звичайно запалив. Нас з Кароліною Вєрка Сердючка і її мама витягли на сцену і ми відірвалися на повну. Прошу зауважити, що ми абсолютно тверезі. Ми просто дуже раді були бачити свого друга Андрія Данилка і всіляко його підтримували. Вєрко, з Поверненням", - підписав відео Лазарєв.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Також серед гостей вечірки був і Філіп Кіркоров, з яким, за словами Данилка, останнім часом вони не спілкувалися.

Але, як можна помітити на відео, поп-король російської естради запалив разом з Сердючкою на сцені афтепаті. Данилко виконав кавер хіта Кіркорова "Колір настрою синій", чим викликав величезний ажіотаж у публіки.

Однак, не вся російська публіка зраділа поверненню українського виконавця на сцену РФ. Багато хто розкритикував виступ Сердючки в Росії.

"Сердючка повертається в російський шоу-бізнес ... Раша, хеллоу ?!";
"На" Миротворець "її!";
"Гнати цього",
"Євробачення вже забуто? Гнати її (його) треба з Росії" - пишуть користувачі в соцмережах.

Дехто припустив, що Данилко виступив в Росії, оскільки як має проблеми з фінансами.

"Коли закінчилися гроші ...";
"Вєрка Сердючка халтурить потихеньку", - пишуть вони.

Нагадаємо, Андрій Данилко анонсував світовий прощальний тур, у який вирушить разом з гуртом Mountain Breeze.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Андрій Данилко розповів, що деякі забезпечені росіяни часто запрошують його виступати на закритих заходах за кордоном.

Також "Знай.ua" писав, що відомий шоумен Андрій Данилко став татом відразу кількох маленьких пернатих створінь.