Відомі люди нерідко потрапляють в історії, коли репутацію їм підмочують їх вбрання. Один ніяковий рух і одяг зрадницьки відлітає в глядацький зал. Саме це і сталося з Нікі Мінаж. В ході концерту співачки на фестивалі Made In America Philadelphia її костюм злетів з бюста і продемонстрував фанатам принади співачки.


Ніки ж відреагувала з гідністю, як і личить професіоналу: вона швидко прикрила груди рукою і продовжила співати і танцювати, ніби все під контролем.


До речі, раніше зірка вже потрапляла в скандальну історію. Але тоді справа стосувалася її коханого. Колишній хлопець висунув для Ніки звинувачення в тому, що одного разу ледь не вбила його. Мінаж в свою чергу не промовчала і різко висловилася на адресу нападника.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще


Нещодавно співачка представила свій новий альбом. На обкладинку своєї платівки Ніки сфотографувалася без одягу. Невеликим прикриттям для її принад були масивні прикраси. Як стало відомо, альбом називається Queen, а включає в себе він 19 синглів. Серед записів є спільні сингли з Емінемом, Лів Уейном, Аріаною Гранде, Викендом і багатьма іншими. Раніше планувався вихід альбому на 15 серпня, але співачка перенесла прем'єру на 10 число.


Раніше «Знай.UA» повідомляв про те, що Тіна Кароль здивувала своїх фанатів на одному з концертів незвичайним вбранням. Співачка вибрала яскраво-червоний брючний костюм, прикрашений кольчугою. Відомо, що подібні образи для шоу популярні серед зірок світового рівня. Багато очевидців виступу відзначили, що співачка виглядала дуже ефектно і сексуально. Червоний – улюблений колір Тіни і вона не боїться одягати яскраві речі.


«Знай.UA» розповідав про те, що українські танцюристи підірвали американське шоу талантів своїм виступом. Журі вставали з крісел, а глядачі не могли повірити своїм очам, коли побачили спецефекти і небезпечні трюки. Відео в соцмережах швидко набирає кількість переглядів, а користувачі клянуться у вірності своєї улюбленої команди учасників.